За нас

Танцуването на пилон е изкуство, което комбинира в себе си по необикновен начин танц и гимнастика.

То е световно признато като вид фитнес програма, която тренира едновременно цялото тяло, както и отделни мускулни групи, които не могат да бъдат развити при стандартни фитнес упражнения.

Танцуването на пилон е забавен, предизвикателен и много женствен начин за поддържане на идеална форма. Освен това, то действа тонизиращо, допринася за постигането на по-добра стойка, повишава самочувствието, учи на рядка пластичност и красота на движенията.

В самия танц, освен акробатика и аеробика, има и много емоция, грация и еротика.

Клубът е основан през 2009 година и е първият, който популяризира танцуването на пилон като спорт и изкуство в България. В залата, в която тренираме, винаги се стремим да комбинираме емоционалната страна на танца с физически упражнения, защото танц без емоция е като любов без страст!

Можем да ви осигурим цялостна тренировка за тялото, без значение от възрастта или нивото ви на подготовка – всички някога са били начинаещи! Танцуването на пилон ще ви донесе много ползи – ще постигнете по-голяма гъвкавост, ще се отървете лесно и незабележимо от излишни килограми, ще увеличите силата и издръжливостта на мускулите си и най-важното – ще се забавлявате през цялото време!

Ако вече ви е омръзнало да ходите на фитнес или пък това никога не ви е привличало – опитайте нещо нестандартно, което, освен всичко друго, е и ефективен начин за поддържане на изящни форми и е радост за мъжкото око!

Грацията на балета, силата на акробатиката, артистичността на хореографията, науката за механиката на движенията, страстта на еротиката – всичко това е събрано в Pole Dance! Или с други думи – в Танца на пилон, на който могат да ви научат Венелина Господинова, Бояна Николова, Даниела Христова, Тони-Суки, Вера Молова, Гергана Кечова, Симона Бойкова, Ина Натова и Стилиана Симеонова.

 • Стилиана Симеонова

  ☝ Стели е сред младите учени в БАН, а през свободното си време е отдадена на спорта. Интересът към Пол Денс при нея е от много време и е една от първите ученички, когато този спорт се появява в родни я ѝ град Пловдив. Вече 6г. е отдадена на любимия си спорт и е сред отличниците в Соня Пол Сту

  Повече

 • Соня Куртева

  ☝ За популяризирането и развитието на пол денс-а в България трябва да благодарим най-вече на Соня Куртева. Тя основава Соня пол студио още през 2010 година, когато за танците на пилон у нас се знае съвсем малко.
  ✓ Грабват вниманието ѝ през 2007 година и от тогава тя не спира да изучав

  Повече

 • Даниела Христова

  ☝ Сцената и изкуството винаги са били част от живота на Дани. Едва на осем месеца тя за пръв път излиза на сцена със семейната акробатична трупа „Трио Корона“. В гимназията изучава изобразителни изкуства и същевременно открива красотата на танца. Осем години танцува професионално във Варненски

  Повече

 • Симона Бойкова

  ☝ Симона стартира спортната си кариера едва 4 годишна с художествена гимнастика в спортен клуб „Академик”, след което започва професионално да се занимава с акробатика.
  🔥 Част е от националната тройка на България по акробатика “майсторки на спорта – жени”, с която представя страната н

  Повече

 • Бояна Николова

  ☝ Бояна тренира художествена гимнастика шест години в Етър – Велико Търново, а през 1996-та година влиза в състава на Националния отбор. С танци на пилон се занимава от 2013 г. Тя стимулира в ученичките си вродения женски сексапил, съчетавайки го с уменията за баланс и владеене на пространство

  Повече

 • Венелина Господинова

  ☝ За Вени спортът е начин на живот. Тя завършва Националната спортна академия “Васил Левски” с профил Педагогически факултет и Треньор по аеробна гимнастика. След време започва самостоятелна преподавателска дейност. Перфектно познава възможностите на женския спортен дух и начините за добре под

  Повече

 • Тони -Суки

  ☝ На 10 години Тони прави първи стъпки в танците, под звуците на латино музиката. След 2 години се пренасочва към модерните танци и е част от две столични школи.
  🔥 През 2013 г. става част от Артистична компания Pop & Roll. Там се профилира и усъвършенства в Хип – Хоп и Стрийт танц

  Повече

 • Вера Молова

  ☝ Вера Молова е актриса, танцьор, хореограф, пол денс инструктор и първа развива идеята за Полденс терапия в България. Учи българска народна хореография и завършва НАТФИЗ със специалност танцов театър. По време на обучението си тя вече се изявява в кратък соло пърформънс „ΤΕΜΝΩ“. Също създава

  Повече

 • Гери Кечова

  ☝ Гери започва да се занимава с Pole Dance в началото на 2014 година.

  🔔 От 5 до 14 – годишна възраст е отдадена на художествената гимнастика и след дълга пауза нейното любопитство я довежда в Sonya Pole Studio, където се влюбва в танците на пилон и започва да посещава часовете редо

  Повече

Научи за танците

Танцуването на пилон е изкуство, съчетаващо по необикновен начин танц и гимнастика

Поръчай парти пилон

Еротично шоу с акробатика и нестандартна хореография за акцент на частно парти или
друго събитие

Запиши се на урок

Забрави за скучните часове във фитнесa и опитай нов, ефективен начин за поддържане на
изящни форми