Танци

Пол Денс

Танцуването на пилон е изкуство, което комбинира в себе си по необикновен начин танц и гимнастика.

То е световно признато като вид фитнес програма, която тренира едновременно цялото тяло, както и отделни мускулни групи, които не могат да бъдат развити при стандартни фитнес упражнения.

Танцуването на пилон е забавен и предизвикателен начин за поддържане на идеална форма. Освен това, то действа тонизиращо, допринася за постигането на по-добра стойка, повишава самочувствието, учи на рядка пластичност и красота на движенията.

Пол Денс тренировката притежава необичайно разтоварващо психиката въздействие, като същевременно укрепва силата, издръжливостта и гъвкавостта на фигурата, не само чрез физически упражнения, но и с много танцови движения. В самия танц, освен акробатика и аеробика, има и много емоция и грация.

Да се запишеш на Пол Денс е страхотен начин да се запознаеш с прекрасни хора! Часовете се посещават предимно от жени с разнообразни професии и на различна възраст, споделящи обща страст. За разлика от други фитнес групи, класовете са значително по-малки и атмосферата е по-лична и позволява зараждането на приятелства.
Очарованието и противоречията за танцуването на пилон се крият във факта, че се дава възможност на жените да използват тялото си по чувствен начин.
Еротичните компоненти на танца остават гореща тема на дебата, но те също така представляват основна част от изкуството.
Танците на пилон ни карат да се чувстваме по- уверени и щастливи със себе си.
Тренирайки, освобождаваме ендофрин, който ни кара се чувстваме в еуфория, особено ако сме заобиколени от забавни хора и слушаме хубава музика.