Парти Пилон

party-pilon

В зависимост от Вашите индивидуални вкусове и предпочитания в интимна обстановка или чрез зрелищно шоу, ние ще Ви въведем в уникално танцово преживяване, комбинирано с необичайна хореография, чувствен ритъм и необикновена акробатика.
Ако имате специален повод или просто искате да се забавлявате, ако имате рожден ден или сте решили да изненадате своята половинка по един нестандартен начин, ако се чудите как да организирате незабравимо ергенско парти или просто нещо по-различно – Парти Пилонът е Вашият отговор.
Напълно възможно е да станете част от шоуто.Изисква се единствено желание и прекрасно настроение.За да станете звездата на пилона, ще бъдете напътствани от истинските професионалисти на Sonya Pole Studio.
Съгласно предварителната ни уговорка, ние ще създадем за Вас индивидуална програма и хореография от различен стил танци за всеки конкретен повод. Съществува и опция за индивидуална поръчка и кратък Pole Dance курс, който включва демонстрация, последвана от индивидуални дейности, съобразени с Вашето желание.
Достатъчно е да разполагате с гладък под и пространство от 3м в диаметър.
Пилонът е подвижен и може да бъде позициониран без да се налага нараняване на повърхностите в помещението.Разполага със своя собствена стойка и не е необходимо да бъде фиксиран за тавана.

 

Поръчай Парти Пилон:

Научи за танците

Танцуването на пилон е изкуство, съчетаващо по необикновен начин танц и гимнастика

Поръчай парти пилон

Еротично шоу с акробатика и нестандартна хореография за акцент на частно парти или
друго събитие

Запиши се на урок

Забрави за скучните часове във фитнесa и опитай нов, ефективен начин за поддържане на
изящни форми