Даниела Христова

☝ Сцената и изкуството винаги са били част от живота на Дани. Едва на осем месеца тя за пръв път излиза на сцена със семейната акробатична трупа „Трио Корона“. В гимназията изучава изобразителни изкуства и същевременно открива красотата на танца. Осем години танцува професионално във Варненския балет „Арт денс“.

🔔 Висшето си образование завършва с профил Хореография и Педагогика . Преди да се присъедини към нашия екип, тя работи като хореограф и танцьор към балет „Vip Dance“.

🔥 През 2014 започва да се занимава професионално с Пол Денс и Въздушна акробатика, и е първата представила номер на летящ пилон в България . За първи път се състезава през 2015 г., като грабва второто място в категория „Професионалисти“ както и специална награда за присъствие и оригиналност от „Pole4you“ в Първия Български Пол Денс Шампионат. Те е първата Българка, която се състезава индивидуално в категория Елит на престижните състезания Пол Арт в Италия и Гърция, като печели третото място. През 2018 печели първо място сред Елита на
първият шампионат на ПолАрт в България. Те я артист, хореограф и шампион ! Като треньор е отдадена и винаги готова да ви научи и измори .