Даниела Христова

☝ Сцената и изкуството винаги са били част от живота на Дани. Едва две-годишна тя за пръв път излиза на сцена със семейната акробатична трупа „Трио Корона“. В гимназията изучава изобразителни изкуства и същевременно открива красотата на танца. Осем години танцува професионално във Варненския балет „Арт денс“.

🔔 Висшето си образование завършва с профил Хореография и Педагогика. През 2012г. Дани открива предизвикателството на Pole dance-а в Германия. Връщайки се в България, една година тя работи като хореограф и танцьор към балет „Vip Dance“. Завладяна от красотата и силата на танците на пилон, тя не остава далеч от тях за дълго.

🔥 През 2014 започва да се занимава с Пол Денс професионално като се присъединява към нашия екип. 2015 г. грабва второто място в категория „Професионалисти“ както и специална награда „Pole4you“ в Първия Български Пол Денс Шампионат. Състезава се в Елита на престижните състезания Пол Арт в Италия и Гърция, където печели третото място. През 2018 е първа сред Елита на ПолАрт България. Изявите на сцена за Дани са почти ежедневие както на пилона, така и на въздушен обръч и воали, също е създател и участник в хореографии шоу програми.