Статии

Какво представлява Exotic Pole Dance и за кого е предназначен той

Exotic Pole Dance — това е съчетание от две направления Стрип-пластика и Пол Денс, която се фокусира не само върху различните акробатични каскади на пилона, но и върху изучаването на танцовите стъпки около пилона и на пода.

Главното при Exotic Pole Dance е чувствеността, музикалността и хореографията, която е съчетание от крехка женственост и сила. При този спорт се развива пластичността и сексуалността.

Някои хора използват Exotic Pole Dance вместо ходене във фитнес залата, тъй като при този спорт се развиват абсолютно всички мускули на тялото и то се поддържа в постоянен тонус като същевременно се освобождава от наднорменото тегло. Тялото става еластично, стегнато и гъвкаво.

Приятели, не бъркайте този спорт със стриптийз. Знаем, че много хора казват: „Да, ето какво е това! Какъв пилон!“, „Невъзможно е…“, „Това е под моето достойнство…“ и други подобни разсъждения, изразени в този дух.

Приятели, помислете по-задълбочено и бъдете по-еманципирани! Спрете да подражавате на неясни стереотипи! Всеки от нас има собствено мнение, така че ако желаете да опитате този спорт, просто не се отказвайте заради стереотипи, които са наложени в обществото.

В Sonya Pole Dance вие ще се научите да танцувате чувствено, да бъдете пластични и грациозни. Вие ще станете по-уверени в себе си и ще се почувствате добре в тялото си, ще бъдете по-женствени и ще се промените както външно, така и вътрешно.

Въпреки това, ако на някого му се струва, че танцът на пилон е много лесен за изпълнение, тогава ще ви разочароваме.

Да, разбира се, на пръв поглед всичко изглежда доста лесно и привлекателно, но зад това стоят дълги и тежки тренировки. Но когато се научите да изпълнявате основните елементи и започнете да ги превръщате в завладяващ и привличащ танц, ще бъдете вдъхновени и удивени от красотата и грацията, която показвате!