Събития

Gymnastic Strength with Velko

В този час ще съчетаем силата и гъвкавостта в едно, ще прибавим мобилност и ще получим ГИМНАСТИЧЕСКА СИЛА.

Пол Денс и Въздушната акробатика са вид гимнастика и затова основите в гимнастиката помагат за възможността да се придобият повече качества, които да спомогнат за по-голям диапазон трикове, да сме по-издържливи, силни, мобилни и да избегнем контузии.

Правейки дадено движение, работата се извършва от група от мускули и когато някой от тях е слаб, другите компенсират и се натоварват вповече. Когато работим върху тези слаби мускули и ги укрепваме, тогава облекчаваме работата на компресиращите и така намаляваме риска от контузии и прибавяме сили за още нови за нас движения.

Да работим върху слаби мускули, означава да ги превръщаме в силни и да ги ползваме.

Този процес е бавен, но си заслужава, защото ползите от него са големи, така можем да сбъднем мечтаните трикове без последствия.

В този час ще ви насочим как сами да работите за желаните качества, защото те изискват постоянство и воля.

Велко е стар приятел на Соня Пол Студио, от самото му създаване ни помага за преодоляване на гравитацията и да опознаем границите на физическите ни възможности.

Той е в спортната зала от предучилищна възраст, завършва спортно училище в гр. София с профил спортна гимнастика и е възпитаник на НСА.

Велко Пешев е национален състезател по гимнастика и многократен републикански шампион, дългогодишен участник в известни каскадьорски шоу програми в цяла Европа.

Освен професията му на каскадьор последните години Велко се е отдал и на треньорска дейност, за да сподели богатия си опит в това как да сме по-силни, по-можещи, по-здрави, по-гъвкави, по-уверени и по-усмихнати.

Пригответе се за ъгълчета, стойки, мостове, ще ползваме шведската стена, ластици, ще ни помогне за силовите повдигания до стойка, обръщания от мост.

За тези, които сте напреднали или искате да напреднете в Пол Денс и във всички възможни акробатики, този час е за вас.

Очакваме ви, спортни хора, в 15:30 ч Неделя 18 Ноември

15лв или с карта Пол Денс на студиото /продължителност-90мин/