Танци

Йога

В часовете по йога целим да заздравим и огъвкавим тялото си, да успокоим ума и да намерим хармонията вътре в нас. Ще се почувстваме силни, здрави и щастливи. Ще събудим телата си и доброто си настроение. Това е комбинация от кардио упражнения за сила и йога асани за гъвкавост. След йога тренировката тялото ще е тонизирано, но няма да изпитва умора.
Йога ни дава всичко това, но и много повече…
Освен, че чрез йога можем да изваем нашите тела, ние се учим да дишаме по-правилно, успяваме да се отърсим от лоши мисли и чувства, повишаваме физическите си възможности по здравословен начин без риск от контузии. Всичко това води до повишена гъвкавост, по-правилна стойка на тялото, детокс на организма, подобрено храносмилане, по-гладка и сияйна кожа. Йога практиките засилват имунитета ни, подобряват качеството на съня, забавят процеса на стареене, а всичко това повишава кръвопотока, като предпазва от сърдечни заболявания и намалява риска от инфаркт. Йога изгражда мускулна сила, предотвратява хрущялни и ставни заболявания, предпазва гръбнака, като пази гръбначните дискове гъвкави. Това е практика, от която можем да извличаме само ползи. Освен за физическото здраве, тя се грижи и за нашата душа. Дишането е основата на живота и основна част от йога практиката. Чрез подобряване на дишането по време на йога, ние успокояваме ума, повишаваме концентрацията и продуктивността си. Йога подобрява интуицията ни, засилва волята ни и ни помага да живеем по-осъзнато. Тя повишава нивата на серотонин, като намалява стреса и ни прави по-радостни. „Дишането е мостът между тялото и ума” Свами Рама
Редовните йога практики ни помагат да открием възможностите на тялото си, да концентрираме ума си, да преоткрием душата си и да изградим баланса между тях. Йога ни прави по-красиви отвън и отвъртре и подобрява качеството ни на живот.
За да опознаем този свят ни помага Елена Софиянска. Тя открива йога през 2009 г. и започва да практикува за да поддържа добра спортна и здравословна форма. Малко по-късно се дипломира като инструктор по йога в НСА „Васил Левски”. Освен физическо здраве, Елена постига емоционален баланс и вътрешен мир. Постепенно превръща йогата от спорт в свой начин на живот. Тя ще ви помогне да се развивате в безкрайното предизвикателство, което йога ни предлага.

Йога часа е всеки Вторник от 09:00 до 10:00

цена 10лв,

карти с отстъпки:

36лв- 4 псещения

72лв. 8 посещения

108лв. 12 посещения